Páginas

lunes, 22 de junio de 2020

El Tribunal Suprem diu que portar mascarilla no es obligatori

El abogat i enfermero Luis de Miguel Ortega, membre de l'associació de consumidors ACUS e impulsor de Scabelum, va presentar unes medides cautelaríssimes demanant el fin de la obligatorietat de la mascarilla degut a que atenta contra la integritat física de les persones ja que està demostrat que pot causar marejos, desmais i un nou tipus d'hipòxia anomenat hipòxia muda, ademés de que molts metges i la Organització Mundial de la Salud la desaconsellen. La inciativa va ser recoltzada mitjançant firmes en molt poc temps per més de 13.000 persones.

El Tribunal Suprem encara no ha resolt el recurs però ja ha donat contestació i ha dit lo siguient:

La dificultad para respirar con mascarilla, es una exención de la norma, por lo tanto, cualquier que se sienta incómodo al respirar con la mascarilla, puede quitársela y no usarla, y por ende, no se le podrá multar. Y si se multa, se podrá recurrir y aplicar las excepciones que presume el Tribunal Supremo

Bàsicament el Suprem ha dit que cualquiera que note una mínima molèstia gastant la mascarilla podrà llevarsela i no podrà ser multat. No fa falta acreditació mèdica, no fa falta dir que tens ninguna enfermetat respiratòria, si notes una mínima molèstia te la podràs llevar i no podràs ser multat. Lo que vol dir que la mascarilla ja no es obligatòria.
Fotos: Cuadernos de Seguridad i Confilegal / Editades per: Atzeneta Media / Text: Miquel Ruiz Ferri / Font: ACUS-Scabelum

Per favor, conteu-li açò a la gent major que no pot accedir a aparells electrònics per a llegir-mos. Ells són als que més negativament pot afectarlos a la salud la mascarilla.



No hay comentarios:

Publicar un comentario