Páginas

viernes, 5 de junio de 2020

La mascarilla no es obligatòria i el seu ús prolongat danya greument la salud

Esta última semana haureu sentit dir en molt mitjos que la mascarilla es obligatòria. Açò es fals. Segun estipula la ordre ministerial publicada en el Boletín Oficial del Estado (BOE) sols es obligatòria en els llocs os no es puga garantitzar la distància de seguretat de 2 metros. No que hi hasga que estar a dos metros, sino que es puga estar-ho, que l'espai on esteu siga lo suficientment ampli. Esta distancia es pot garantitzar en pràcticament tots els llocs, lo que vol dir que en realitat las mascarilla NO es obligatòria en quasi ningun cas.

L'ús prolongat de la mascarilla pot causar un nou tipus d'hipòxia anomenat hipòxia muda, ademés de marejos i desmais. Es molt perillós. En China recomanen que no es gaste la mascarilla més de 30 minuts al dia i la Organització Mundial de la Salud (OMS) directament la desaconsella, la OMS i molts metges.

Foto 1: elmundoteespera.wordpress.com / Foto 2: La Vanguardia / Imatge editada per Atzeneta Media / Text: Miquel Ruiz Ferri

Per favor, compartiu i feu-li saber esta informació a la gent major que no té ordenador ni mòbil per a llegir-mos. Ells són als que més els pot afectar negativament l'us prolongat de las mascarilla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario