sábado, 4 de abril de 2020

El Mig Any i les Falles d'Atzeneta 2020

El passat 19 de març varem celebrar en Atzeneta les Falles i fa menys, la setmana passada, el nostre Mig Any Fester. Aünque les medides del Estat d'Alarma aplicades per a previndre la propagació i el contagi del coronavirus COVID-19 (en teoría) ens varen impedir celebrar el Mig Any com ho fem habitualment el día de les Falles tot el carrer Alacant va ixir els seus portals i balcons per tirar petardos i pirotècnia de tota clase. Una cosa pareguda va passar la setmana passada per a celebrar el Mig Any soles que de fondo varen posar marxes de Moros i Cristians.

I és que este Mig Any es especial per a nosaltres ja que fa 6 mesos desde les Festes de Moros i Cristians però també fa sis mesos de la fundació d'Atzeneta Digital, que va ser a principis de setembre, preparats per a cobrir les Festes Patronals i de Moros i Cristians. Per això, per a nosaltres és doble celebració... Bueno, en realitat triple celebració perquè estem molt prop d'arribar als 200 seguidors en la nostra pàgina de Facebook. Per això hem elaborat aquest cartell, per a celebrar-ho.


Apreteu damunt per a vore-lo millor. Per cert lo de "Vosatros" ho hem posat amb tota la idea, no es preocupeu sabem escriure el valencià perfectament aünque a voltes tirem un poc més per al valencià que es parla en els carrers del poble que al 'valencià d'escola'.

El tema és que ni el coronavirus ni res ens ha llevat l'alegria als atzenetins i hem de procurar que continuen sense llevarmos-la. Perquè no olvideu que el COVID-19 és un costipat, que els test no son específics, que entre 2017 i 2018 van morir 15.000 persones de grip comú (i ningú es va asustar) i que molts metges diuen que el diòxid de cloro (MMS/CDS) pot curar el COVID-19 en cosa de 24 hores. Lo que hem de procurar es que no ens lleven l'alegria ni ens lleven els nostres drets. No dixen que les grans farmecèutiques ens embauquen amb fàrmacs i vacunes experimentals plenes d'efectes adversos i reclameu-li els drets que ens han llevat al Govern espanyol.

Que passeu una bona primavera. A cuidar-se i a ser feliços!

Miquel Ruiz Ferri (Director d'Atzeneta Digital)

Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...