Páginas

miércoles, 27 de mayo de 2020

El mercat contra l'Ajuntament

Com ja sabreu, el mercat del poble han començat a montar-lo ara en la part superior del Parc 9 d'Octubre (on es monten les orquestes en Festes) per ordre de l'Ajuntament amb l'intenció de mantindre les distàncies de seguretat requerides entre cada "puesto" o "paraeta" per a evitar la propagació i contagi del COVID-19.

Però según ens han fet saber la gent del mercat la major part de la seua clientela es gent major que no pot muntar hasta eixe punt i estan perdent gran part dels seus clients. Ademés de que la nova ubiació obliga a estar al sol tant a d'ells com als clients quant antes estaven a la sombra. Ens han contat també que li van traslladar les seues queixes i preocupacions a l'alcalde José H. Descals Guerrero en persona i que este va contestar "Si no vos agrada... Aneu'sen".

Els vendedors del mercat ens van dir que podríen montar-ho en el lloc de sempre (en el carrer de davant de la Geladeria 'El Pont') soles que en lloc de posar dos files, una, i fer-la més llarga. D'aquesta menera podríen mantindre les distàncies requerides i la gent major podria tornar a comprar al mercat, no podem dixar que desapareixca.

Nosaltres també li varem comunicar a l'alcalde les queixes dels vendedors i tampoc ens va fer cas. Nosaltres el varem instar a que negociara solucions amb els afectats i ell es va negar diguent que no hi havia res que negociar.

La faena d'un alcalde es negociar i trobar solucions amb els afectats, no podem dixar que el mercat desaparega i que la gent major no puga anar a comprar, sobretot en aquestos moments en els que hem de protegir el comerç local.

Per això li demanem a l'alcalde que negocie amb els vendedors del mercat per trobar una solució a aquest tema.

Foto: Google Maps / Text: Miquel Ruiz Ferri



  • Informació sobre el diòxid de cloro, el nou coronavirus (COVID-19) i l'estat d'alarma (click açí)
  • 8 comentarios:

    1. Si l'alcalde ha contestat això als venedors es un impresentable. L'únic que se n'hauria d'anar es ell. I el més lluny i prompte possible.

      ResponderEliminar
      Respuestas
      1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

        Eliminar
      2. Gràcies per el teu comentari. Jo pense que un alcalde te que tindre una actitud un poc mes dialogativa i buscar solucionar els problemes del poble. Però dixem la porta oberta a que llegint aquest article ho arregle. Un abraçada!

        Eliminar
    2. Xeee, això ha dit D. Jose Hemeregildo Guerrero? No meu crec, si ell es un home de paraula fina i molt educat. Jejejej,(escritura irònica).

      ResponderEliminar
    3. Que no es preocupe el poble! L´alcalde demà dirà que ell no ha dit això. Comença a tindre problemes de memòria. En fi, paciència amb ell! Sols li queden tres anys!

      ResponderEliminar
    4. Que no es preocupe el poble! L´alcalde demà dirà que ell no ha dit això. Comença a tindre problemes de memòria. En fi, paciència amb ell! Sols li queden tres anys!

      ResponderEliminar
      Respuestas
      1. Igual mos llig i aprècia la nostra crítica constructiva i ho arregla. Gràcies per el teu comentari.

        Eliminar