Páginas

miércoles, 20 de mayo de 2020

Recomanacions i precaucions davant de l'obligatorietat de la mascarilla

Hui dimecres 20 de maig s'ha anunciat en el Boletín Oficial del Estado (BOE) que a partir de demà dijous serà obligatori portar mascarilla. Però antes en aquest article vos donarem unes recomendacions i contestarem algunes dudes.

¿Que les mascarilles siguen obligatòries vol dir que les tinc que portar cada volta que isca al carrer?
No, soles en llocs on no pugues mantindre la distancia de seguretat. Ademés per als deportistes i els que tinguen algun tipus d'al.lèrgia o problema respiratori, aünque siga leve, ni siquiera això, ells no estaràn obligats. Molt important: ¡No portes la mascarilla quant fages deport! Quant córregues o vages en bicicleta... ¡Es molt perillós!

Molt important: Precaucions
Degut a que quant portes la mascarilla respires el diòxid de carbono que has emés l'us prolongat d'aquestes produïx hipòxia. No gastes la mascarilla en els casos en els que no t'obligue la llei. Sols en llocs en els que no pugues mantindre les distàncies mínimes de seguretat. I important, en els restaurants, bars i geladeries tampoc estem obligats a dur-les. Així que sempre que pugueu evitar dur-les, eviteu-ho, ja que l'ús prolongat es roín, produïx hipòxia.

ATZENETA D'ALBAIDA | EL MUNDO TE ESPERA
Foto: elmundoteespera.wordpress.com / Text: Miquel Ruiz Ferri

No hay comentarios:

Publicar un comentario