Páginas

miércoles, 20 de mayo de 2020

L'Ajuntament es nega a difondre informació sobre el diòxid de cloro

Atzeneta d'Albaida | Guía Repsol
Foto: Guía Repsol

Nosaltres mai li havíem demanat res a l'Ajuntament hasta l'altre dia degut a la situació excepcional que estem vivint. Com haureu vist, els últims dies estem compartint molta informació sobre el diòxid de cloro, un medicament capaç de curar el nou coronavirus (COVID-19) com demostren els 'ensayos' clínics realitzats en Ecuador dels que s'han publicat els resultats aquesta semana. En els resultats figura que han conseguit curar al 97% dels pacients malalts de COVID-19 tractats amb este medicament.

Aünque aquesta notícia no l'haureu vista en ningun periòdic o telediari, pues al ser una medicina barata, fàcil de fer a casa e impatentable no interessa a la indústria farmacèutica, per això queda en les nostres mans fer que aquesta cura isca a la llum. Degut a que cada dia moren persones en el nostre país que es podrien salvar amb aquest medicament tenim que donar-li la màxima difusió a les informacions sobre aquesta cura per a salvar vides.

Amb aquest objectiu varem escriure una carta a l'Ajuntament d'Atzeneta enviant-li articles sobre aquesta medicina i demanant-li que els difonguera mitjançant les seues reds socials i així arribar a tot el poble. Vos compartim la carta que els varem escriure:


I vos compartim també lo que l'Ajuntament ens va contestar:


Davant de la negativa nosaltres varem acabar la conversació diguent:


I es que estem visquent una situació excepcional en la que compartir informació pot salvar vides. Poques coses hi han més importants ara mateix. Per això, estimats lectors, en les vostres mans queda difondre i compartir la informació, en les vostres i nostres mans queda eixir victoriosos d'aquesta pandèmia.

Moltes gràcies per llegir-mos. Feliç primavera.

Miquel Ruiz Ferri (Director d'Atzeneta Digital)

No hay comentarios:

Publicar un comentario