miércoles, 17 de junio de 2020

Maldito Bulo censura a Atzeneta Media

El passat 3 de juny compartíem un treball d'investigació periodística d'un altre mig en el que després d'exposar moltes proves s'arribava a la conclusió de que l'assesinat de George Floyd ha segut tot un montatge i que el policia i Floyd eren actors (Podeu llegir esta article fent click açí).

El cas es que un dia o dos després es trobem amb que Facebook ens ha censurat la publicació i ens ha prohibit publicar en grups durant una semana. Al parèixer, 'Maldito Bulo' ha dit que era fals i com un mig de comunicació privat ho ha dit, Facebook ens ho ha censurat. Lo mateix ens va passar a principis d'abril, que Facebook ens va censurar un artícle que vam compartir sobre el diòxid de cloro perquè 'Newtral' havia opinat que era fals. Lo que passa que volíem que ens censurara també 'Maldito Bulo' perquè aixina ja tenim la colecció completa -una xicoteta broma-.



Lo millor es que després encara mos demanen donacions:


Newtral, Maldito Bulo, Facebook, Twitter, Google, Change.org i el resto de mitjos censors estan incumplint tots els dies la Constitució Espanyola que no autoritza la censura prèvia EN NINGUN CAS. Vos enllaçem l'artícle que vam escriure cuant ens va censurar Newtral. Podeu llegir-lo fent click açí.

I si voleu un poc d'informació sobre el tema de l'assesinat de George Floyd i les manifestacions de Black Lives Matter en Estats Units feu click açí.

Per la nostra part volem enviar un mensatge als nostres lectors: Aünque censuren els grans mitjos, aünque censuren les reds socials, aünque censure qui siga... Vosaltres no censureu. 

Gràcies per llegir-mos! (Miquel Ruiz Ferri, Atzeneta Digital)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...