sábado, 31 de agosto de 2019

Ja están açi la XI Mostra d´Artesania y la Setmana Cultural

Ja no falta res perque començen les festes al nostre poble. El primers actes que vindrán serán es de la XI Mostra d'Artesania d'Atzeneta que es celebrará els dies 6 i 7 de setembre.


La imagen puede contener: una persona, texto

Ademés, vos adjuntem el programa de la setmana cultural, que es celebrará entre els dies 2 y 8 de setembre. Com ja sabeu, Atzeneta Digital y AtzenetaTV vos informarán sobre tot lo relacionat en la festa al nostre poble.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.
AtzenetaTV: CLICK AÇI Correu de contacte: atzenetatv@gmail.com 
Envia els teus articles ahi y els publicarem.

Fotos: Ajuntament d´Atzeneta d´Albaida.

martes, 27 de agosto de 2019

Atzeneta Digital: El primer periodic digital d'Atzeneta d'Albaida

En les últimes setmanes he estat pensant que m´agradaría que el poble tinguera un mig propi: Un periodic propi on llegir les noticies y novetats que ocorregueren al poble y una televisió propia on emitir reportatjes de les festes del poble, noticies en format audiovisual, entrevistes etc. Entonces em vaig posar a pensar en el format en el que podría fer-ho. Vaig pensar en imprimir un periodic en paper, pero al final em vaig decantar per un periodic digital on de forma ocasional y sense una continuitat clara es publicaren articles cuant hi haguera una noticia al poble: Per aixó he creat el blog que esteu vegent ara. Atzeneta Digital es un intent "amateur" de fer un mig de noticies y articles per y sobre Atzeneta. Y en el ambit audiovisual, Atzeneta (obviament) es molt xicotet per tindre una televisió propia, pero ¿Y si ferem reportatges ocasionals según hi hasguen noticies o festivitats emesos a YouTube? Eixa es la idea de la creació de AtzenetaTV. Podreu vore les emissions açi: CLICK AÇI

Aixi que a partir de ara tindrem dos mitjos al nostre poble: Atzeneta Digital (prensa digital escrita) y AtzenetaTV (material audiovisual). Cal recalcar que son mitgos "amateur" y els dos no tindran contengut de seguit, sino ocasional, caunt hi hasguen noticies, novetats o festes de les que informar y fer reportatges. Pero algo es algo.

Hi han noticies que ens haguera agradat comentar durant este any: Com les eleccions municipals del 26 de maig, on va guanyar el PSOE amb 4 regidors, seguit de l´irrupció de Compromis amb 3 regidors y el PP amb 2. O també el fitjatxe de David Albelda (ex-jugador del Valencia C.F.) com a nou entrenador de l´Atzeneta U.E. Ja tenim un jugador de primera divisió com a entrenador del equip del nostre poble. Gracies a esta noticia el nostre poble ha estat en boca de radios y televisions de ambit inclús nacional. Pero bueno, acabem de començar y a partir de ara esperem cobrir totes les novetats que pasen a partir d´ara al nostre poble.

Per cert, AtzenetaTV y Atzeneta Digital cobrirán tot sobre les Festes de Moros y Cristians y Festes Patronals que ja están molt a prop. Publicarem el programa d´actes enseguida el recibim. També anunciar que tot el que vuiga publicar articles d´opinió o de cualquier tema en el nostre periodic pot fer-ho enviant el seu article a el seguent correu: atzenetatv@gmail.com ¡Moltes gracies!

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...