sábado, 27 de junio de 2020

Atzeneta en estiu

Este artícle anava a titularse "Atzeneta torna a la normalitat" i volía publicar-lo a principis de maig, ja que per entonces vaig observar que la gent va començar a eixir molt per el poble i a passejar, sense respetar distàncies, sense mascarilla... Tots alegres i feliços, vaig vore més gent que mai en els carrers del poble, en la serra i en els alrededors, pareixía que ja havíem dixat arrere esta pesadilla.

Però entonces va vindre la suposta "obligatorietat de la mascarilla", que com sabem en realitat no ho és ja que el Boletín Oficial del Estado (BOE) recull que es obligatòria sols en els llocs on no es puga garantitzar la distància mínima de seguretat de 1.5 metros. En pràcticament tots els llocs es pot garantitzar ixa distància. En pràcticament ningún lloc es obligatòria realment. Ademés el Tribunal Supremo va dir que cualquiera que note la mínima molèstia, sense tindre que acreditar que sufrix una enfermetat respiratòria ni res, podrà llevarsela i no podrà ser multat.

Però la gent que soles mira la tele, ahí està a finals de juny, en la calor ja açí, en mitad del carrer en mascarilla. Açò provocara molts marejos, desmais, falta d'oxigenació, acificació del cos (en els entorns ácids són on es desarrollen els cáncers) i un nou tipus d'hipòxia anomenada hipòxia muda. I ahí estem, aünque els metges diguent que es molt difícil trobar-se en un contagiat a día de hui, aünque la Organització Mundial de la Salud diga que es "molt inusual" que els malalts assintomàtics contagien, ahí esta la gent portan mascarilla baix el sol abrasador de l'estiu, i recordant al resto de la gent que continuem dins d'esta pesadilla creada per els mitjos de manipulació de masses.

Però en mascarilla o sense mascarilla lo que es cert es que per fi comença l'estiu i la gent ja està un poc més alegre. Ja ixim a sopar, a fer-se gelats, els xiquets a jugar i a pegar voltes per el poble per la nit sense bozal. L'histèria col.lectiva ja va passant, les piscines ja van obrint-se i els gelats ja van consumint-se. L'alegría torna al poble, i poc a poc, la normalitat, no la maldita "nueva normalidad", jo vull que torne i tornarà la verdadera normalitat.

Per això, desde Atzeneta Digital vos desitjem un molt feliç, alegre i tranquil estiu. I sobretot, un estiu sense mascarilla.

Miquel Ruiz Ferri

Fotos: Google Maps i Portal de tu Ciudad / Imatge editada per Atzeneta Media

lunes, 22 de junio de 2020

El Tribunal Suprem diu que portar mascarilla no es obligatori

El abogat i enfermero Luis de Miguel Ortega, membre de l'associació de consumidors ACUS e impulsor de Scabelum, va presentar unes medides cautelaríssimes demanant el fin de la obligatorietat de la mascarilla degut a que atenta contra la integritat física de les persones ja que està demostrat que pot causar marejos, desmais i un nou tipus d'hipòxia anomenat hipòxia muda, ademés de que molts metges i la Organització Mundial de la Salud la desaconsellen. La inciativa va ser recoltzada mitjançant firmes en molt poc temps per més de 13.000 persones.

El Tribunal Suprem encara no ha resolt el recurs però ja ha donat contestació i ha dit lo siguient:

La dificultad para respirar con mascarilla, es una exención de la norma, por lo tanto, cualquier que se sienta incómodo al respirar con la mascarilla, puede quitársela y no usarla, y por ende, no se le podrá multar. Y si se multa, se podrá recurrir y aplicar las excepciones que presume el Tribunal Supremo

Bàsicament el Suprem ha dit que cualquiera que note una mínima molèstia gastant la mascarilla podrà llevarsela i no podrà ser multat. No fa falta acreditació mèdica, no fa falta dir que tens ninguna enfermetat respiratòria, si notes una mínima molèstia te la podràs llevar i no podràs ser multat. Lo que vol dir que la mascarilla ja no es obligatòria.
Fotos: Cuadernos de Seguridad i Confilegal / Editades per: Atzeneta Media / Text: Miquel Ruiz Ferri / Font: ACUS-Scabelum

Per favor, conteu-li açò a la gent major que no pot accedir a aparells electrònics per a llegir-mos. Ells són als que més negativament pot afectarlos a la salud la mascarilla.



jueves, 18 de junio de 2020

El coronavirus s'ha tornat 100 voltes menos agressiu

Qué podemos hacer los pacientes ante la COVID-19? - Alfa-1 España

El director del Laboratori de Microbiologia del Hospital San Rafaelle de Milán, Massivo Clementi, ha comprobat que el SARS-CoV-2, el virus que causa la enfermetat COVID-19, s'ha tornat 100 voltes menos agressiu desde maig de lo que era en març i abril. Açò indica que si es produïra un rebrot, després de l'estiu, este seria amb 100 voltes menos força del que acabem de superar. Este comportament es normal en les quimeres. Més informació en este vídeo de LaContraTV:

miércoles, 17 de junio de 2020

Maldito Bulo censura a Atzeneta Media

El passat 3 de juny compartíem un treball d'investigació periodística d'un altre mig en el que després d'exposar moltes proves s'arribava a la conclusió de que l'assesinat de George Floyd ha segut tot un montatge i que el policia i Floyd eren actors (Podeu llegir esta article fent click açí).

El cas es que un dia o dos després es trobem amb que Facebook ens ha censurat la publicació i ens ha prohibit publicar en grups durant una semana. Al parèixer, 'Maldito Bulo' ha dit que era fals i com un mig de comunicació privat ho ha dit, Facebook ens ho ha censurat. Lo mateix ens va passar a principis d'abril, que Facebook ens va censurar un artícle que vam compartir sobre el diòxid de cloro perquè 'Newtral' havia opinat que era fals. Lo que passa que volíem que ens censurara també 'Maldito Bulo' perquè aixina ja tenim la colecció completa -una xicoteta broma-.



Lo millor es que després encara mos demanen donacions:


Newtral, Maldito Bulo, Facebook, Twitter, Google, Change.org i el resto de mitjos censors estan incumplint tots els dies la Constitució Espanyola que no autoritza la censura prèvia EN NINGUN CAS. Vos enllaçem l'artícle que vam escriure cuant ens va censurar Newtral. Podeu llegir-lo fent click açí.

I si voleu un poc d'informació sobre el tema de l'assesinat de George Floyd i les manifestacions de Black Lives Matter en Estats Units feu click açí.

Per la nostra part volem enviar un mensatge als nostres lectors: Aünque censuren els grans mitjos, aünque censuren les reds socials, aünque censure qui siga... Vosaltres no censureu. 

Gràcies per llegir-mos! (Miquel Ruiz Ferri, Atzeneta Digital)


martes, 16 de junio de 2020

Repás de la cobertura informativa del coronavirus d'Atzeneta Digital - Informació COVID-19

Hola, estimats lectors. Comença l'estiu i dixem arrere per fi la pandèmia. Els experts diuen a dia de hui es molt dificil trobarse en un contagiat de coronavirus i que la probabilitat de contagi es baixissíma. Per la nostra part estem acabant ja la nostra cobertura informativa del COVID-19. En els últims tres messos no hem publicat tant açí en Atzeneta Digital però vos hem estat compartint un montó d'informació d'altres mitjos en la nostra pàgina de Facebook.

Ara n'hem a compartir-vos açí algunes d'eixes informacions per a que es quede açí en el periòdic o per als que no tinguau Facebook.

El Colegio de Biólogos afirma que "no existe ninguna razón biológica o epidemiológica que justifique la alarma desmedida por el coronavirus"
16 de març - Notícia de MirameTV (LLEGIR)

La opinió de l'abogat Aitor Guisasola sobre la situació actual
16 de març - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Reflexiones y recomendaciones de Josep Pàmies y Dulce Revolución sobre la pandemia
23 de març - Vídeo de Dulce Revolución (VORE)

Los médicos sobre el uso de mascarillas: "No sirven de nada"
24 de març - Notícia de Redacción Médica (LLEGIR)

El vídeo que tienes que ver para cuestionarte todo
24 de març - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Suecia afronta el virus sin confinamiento y con las escuelas abiertas
25 de març - Notícia de La Vanguardia (LLEGIR)

Una visión alternativa de la pandemia: el Colegio de Biólogos afirma que "el error fue meter miedo a la población"
26 de març - Notícia de El Confidencial (LLEGIR)

En el uso de mi libertad de expresión
28 de març - Article de l'abogat i escritor José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

La farsa del coronavirus
29 de març - Article del nostre periòdic en castellà 'El Pacífico' (LLEGIR)

Hay que parar el confinamiento
1 d'abril - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Cada uno ayuda como sabe: cómo recurrir las multas por incumplimiento del estado de alarma y no pagarlas
4 d'abril - Article de l'abogat i escritor José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

La buena consciencia
5 d'abril - Article de l'abogat i escritor José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

Critica a la televisión
6 d'abril - Vídeo de 2 minuts (VORE)

El Consejo General de Colegios de Médicos, Enfermeros, Veterinarios, Dentistas y Farmacéuticos contra las medidas adoptadas por el Gobierno
8 d'abril - Vídeo del 'youtuber' Marcel García (VORE)

Más del 99% de los muertos con coronavirus en Italia tenían otras patologías previas
8 d'abril - Notícia de La Vanguardia (LLEGIR)

El viral vídeo de l'abogat i escritor atzenetí José Miguel Ruiz Valls oferint-se com a "cobaya" per a ser infectat amb coronavirus i ser tractat amb diòxid de cloro per a averiguar si aquest medicament pot curar el COVID-19
9 d'abril - Vídeo de José Miguel Ruiz Valls (VORE)

¿Alguien ha pensado en ellos?
9 d'abril - Article de José Miguel Ruiz Valls (VORE)

El dióxido de cloro o MMS
11 d'abril - Article de la revista mèdica Discovery DSalud (LLEGIR)

Entrevista a José Miguel Ruiz Valls en R.C.A Radio Oficial de Argentina
15 d'abril - Vídeo de R.C.A Radio (VORE)

L'abogacía de l'estat confirma la nulitat de les multes per incumpliment de l'estat d'alarma
16 d'abril - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Cómo hacer dióxido de cloro (CDS) explicado por el doctor en biofísica Andreas Ludwig Kalcker
22 d'abril - Vídeo del biofísic Andreas Kalcker (VORE)

Hugo López-Gatell, médico y miembro de la Secretaría de Salud del Gobierno de México desmiente que el COVID-19 sea mas contagioso que el resto de virus
26 d'abril - Conferència de 10 minuts del metge Hugo López-Gatell (VORE)

Magistrado contra el confinamiento
29 d'abril - Vídeo de 5 minuts (VORE)

El Tribunal Constitucional alemán de Sarre declara inconstitucional el confinamiento y alega que no está probado que sirva para nada
1 de maig - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

¿El dióxido de cloro es efectivo como producto viricida contra el COVID-19?
2 de maig - Article de El Heraldo de Aragón (LLEGIR)

Libro 'Salud Prohíbida' del doctor en biofísica Andreas Ludwig Kalcker con toda la información necesaria sobre el dióxido de cloro, que enfermedades puede curar y cómo consumirlo.
5 de maig - Pots descarregar de forma gratuïta el llibre d'Andreas Kalcker en PDF fent click açí (descarregar).

No es médico: Exigen la dimisión del Director de la Organización Mundial de la Salud (OMS) por la mala gestión de la crisis del COVID-19
5 de maig - Article de Iberoamérica Central de Noticias (LLEGIR)

Por un mundo sano
9 de maig - Article de José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

La vacuna de la grip podría augmentar la probabilitat de patir coronavirus, segons experts valencians
11 de maig - Notícia de ValènciaDiari (LLEGIR)

¿Para que sirve quedarse en casa?
12 de maig - Vídeo de 2 minuts (VORE)

Ensayos Clínicos Ecuador: el dióxido de cloro logra curar al 97% de los enfermos de COVID-19 tratados
18 de maig - Vídeo del biofísic Andreas Kalcker (VORE)

El jefe de enfermedades infecciones del hospital Vall d'Hebron: "La mascarilla no debería ser obligatoria y los contagios irán bajando independientemente de si la usamos o no"
23 de maig - Notícia de El Español

El coronavirus no se transmite a distancia por el aire, advierte la Organización Mundial de la Salud (OMS)
25 de maig - Notícia de La Vanguardia (LLEGIR)

Varios estudios sugieren que la letalidad del coronavirus podría ser mucho menor que la estimada por la OMS: Entre un 0,02% y un 0,4%.
27 de maig - Notícia de Russia Today (RT) (LLEGIR)

El Nobel de Química Michael Levitt asegura que "El confinamiento es un arma mediaval que no ha salvado ninguna vida y pudo acabar con muchas"
1 de juny - Notícia de RT (LLEGIR) y de Infobae (LLEGIR)

La OMS dice que es "muy inusual" que los enfermos asintomáticos de coronavirus contagien
11 de juny - Notícia de Infobae (LLEGIR)

Qué podemos hacer los pacientes ante la COVID-19? - Alfa-1 España
Imatge: Alfa 1-España
Bueno, pos ahí teniu la informació. Lo dit, comença l'estiu i per fi s'acaba la pandèmia.

Gràcies per llegir-mos i que passeu un bon estiu! (Miquel Ruiz Ferri, Atzeneta Digital)

viernes, 5 de junio de 2020

La mascarilla no es obligatòria i el seu ús prolongat danya greument la salud

Esta última semana haureu sentit dir en molt mitjos que la mascarilla es obligatòria. Açò es fals. Segun estipula la ordre ministerial publicada en el Boletín Oficial del Estado (BOE) sols es obligatòria en els llocs os no es puga garantitzar la distància de seguretat de 2 metros. No que hi hasga que estar a dos metros, sino que es puga estar-ho, que l'espai on esteu siga lo suficientment ampli. Esta distancia es pot garantitzar en pràcticament tots els llocs, lo que vol dir que en realitat las mascarilla NO es obligatòria en quasi ningun cas.

L'ús prolongat de la mascarilla pot causar un nou tipus d'hipòxia anomenat hipòxia muda, ademés de marejos i desmais. Es molt perillós. En China recomanen que no es gaste la mascarilla més de 30 minuts al dia i la Organització Mundial de la Salud (OMS) directament la desaconsella, la OMS i molts metges.

Foto 1: elmundoteespera.wordpress.com / Foto 2: La Vanguardia / Imatge editada per Atzeneta Media / Text: Miquel Ruiz Ferri

Per favor, compartiu i feu-li saber esta informació a la gent major que no té ordenador ni mòbil per a llegir-mos. Ells són als que més els pot afectar negativament l'us prolongat de las mascarilla.

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...