miércoles, 2 de septiembre de 2020

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octubre (Carrer dels Pastors). Molt bona notícia per a la gent major que podrà tornar a comprar en el mercat, per als vendedors que podran vendre més (com antes) i per a la gent en general perquè ara està a la sombra, i s'agraïx en estiu.

Agraïm a l'alcalde i a l'Ajuntament que havajen escoltat la nostra petició i l'havagen realitzat, solucionant així el problema.

Foto: Google Maps / Text: Miquel Ruiz Ferri

domingo, 26 de julio de 2020

L'Atzeneta UE munta a Segona Divisió

Foto: À Punt Mèdia / Text: Miquel Ruiz Ferri

ImageDos jugades -el gol de l'Atzeneta i el penal errat de l'Alcoià- han segut les que han permitit a l'Atzeneta UE guanyar anit a l'Esportiu Alcoià i muntar de Tercera a Segona Divisió B. Un Atzeneta amb iniciativa i un Alcoià indecís son els que han fet possible este moment històric per a l'equip del poble.

El gol que va conseguir l'ascens va ser el de Alex Chico, sempre a les ordres de David Albelda. Enseguida que es va acabar el partit van començar les celebracions, els petardos i els passacalles en una nit de festa al poble.

Imatge: Atzeneta UE

sábado, 27 de junio de 2020

Atzeneta en estiu

Este artícle anava a titularse "Atzeneta torna a la normalitat" i volía publicar-lo a principis de maig, ja que per entonces vaig observar que la gent va començar a eixir molt per el poble i a passejar, sense respetar distàncies, sense mascarilla... Tots alegres i feliços, vaig vore més gent que mai en els carrers del poble, en la serra i en els alrededors, pareixía que ja havíem dixat arrere esta pesadilla.

Però entonces va vindre la suposta "obligatorietat de la mascarilla", que com sabem en realitat no ho és ja que el Boletín Oficial del Estado (BOE) recull que es obligatòria sols en els llocs on no es puga garantitzar la distància mínima de seguretat de 1.5 metros. En pràcticament tots els llocs es pot garantitzar ixa distància. En pràcticament ningún lloc es obligatòria realment. Ademés el Tribunal Supremo va dir que cualquiera que note la mínima molèstia, sense tindre que acreditar que sufrix una enfermetat respiratòria ni res, podrà llevarsela i no podrà ser multat.

Però la gent que soles mira la tele, ahí està a finals de juny, en la calor ja açí, en mitad del carrer en mascarilla. Açò provocara molts marejos, desmais, falta d'oxigenació, acificació del cos (en els entorns ácids són on es desarrollen els cáncers) i un nou tipus d'hipòxia anomenada hipòxia muda. I ahí estem, aünque els metges diguent que es molt difícil trobar-se en un contagiat a día de hui, aünque la Organització Mundial de la Salud diga que es "molt inusual" que els malalts assintomàtics contagien, ahí esta la gent portan mascarilla baix el sol abrasador de l'estiu, i recordant al resto de la gent que continuem dins d'esta pesadilla creada per els mitjos de manipulació de masses.

Però en mascarilla o sense mascarilla lo que es cert es que per fi comença l'estiu i la gent ja està un poc més alegre. Ja ixim a sopar, a fer-se gelats, els xiquets a jugar i a pegar voltes per el poble per la nit sense bozal. L'histèria col.lectiva ja va passant, les piscines ja van obrint-se i els gelats ja van consumint-se. L'alegría torna al poble, i poc a poc, la normalitat, no la maldita "nueva normalidad", jo vull que torne i tornarà la verdadera normalitat.

Per això, desde Atzeneta Digital vos desitjem un molt feliç, alegre i tranquil estiu. I sobretot, un estiu sense mascarilla.

Miquel Ruiz Ferri

Fotos: Google Maps i Portal de tu Ciudad / Imatge editada per Atzeneta Media

lunes, 22 de junio de 2020

El Tribunal Suprem diu que portar mascarilla no es obligatori

El abogat i enfermero Luis de Miguel Ortega, membre de l'associació de consumidors ACUS e impulsor de Scabelum, va presentar unes medides cautelaríssimes demanant el fin de la obligatorietat de la mascarilla degut a que atenta contra la integritat física de les persones ja que està demostrat que pot causar marejos, desmais i un nou tipus d'hipòxia anomenat hipòxia muda, ademés de que molts metges i la Organització Mundial de la Salud la desaconsellen. La inciativa va ser recoltzada mitjançant firmes en molt poc temps per més de 13.000 persones.

El Tribunal Suprem encara no ha resolt el recurs però ja ha donat contestació i ha dit lo siguient:

La dificultad para respirar con mascarilla, es una exención de la norma, por lo tanto, cualquier que se sienta incómodo al respirar con la mascarilla, puede quitársela y no usarla, y por ende, no se le podrá multar. Y si se multa, se podrá recurrir y aplicar las excepciones que presume el Tribunal Supremo

Bàsicament el Suprem ha dit que cualquiera que note una mínima molèstia gastant la mascarilla podrà llevarsela i no podrà ser multat. No fa falta acreditació mèdica, no fa falta dir que tens ninguna enfermetat respiratòria, si notes una mínima molèstia te la podràs llevar i no podràs ser multat. Lo que vol dir que la mascarilla ja no es obligatòria.
Fotos: Cuadernos de Seguridad i Confilegal / Editades per: Atzeneta Media / Text: Miquel Ruiz Ferri / Font: ACUS-Scabelum

Per favor, conteu-li açò a la gent major que no pot accedir a aparells electrònics per a llegir-mos. Ells són als que més negativament pot afectarlos a la salud la mascarilla.



jueves, 18 de junio de 2020

El coronavirus s'ha tornat 100 voltes menos agressiu

Qué podemos hacer los pacientes ante la COVID-19? - Alfa-1 España

El director del Laboratori de Microbiologia del Hospital San Rafaelle de Milán, Massivo Clementi, ha comprobat que el SARS-CoV-2, el virus que causa la enfermetat COVID-19, s'ha tornat 100 voltes menos agressiu desde maig de lo que era en març i abril. Açò indica que si es produïra un rebrot, després de l'estiu, este seria amb 100 voltes menos força del que acabem de superar. Este comportament es normal en les quimeres. Més informació en este vídeo de LaContraTV:

miércoles, 17 de junio de 2020

Maldito Bulo censura a Atzeneta Media

El passat 3 de juny compartíem un treball d'investigació periodística d'un altre mig en el que després d'exposar moltes proves s'arribava a la conclusió de que l'assesinat de George Floyd ha segut tot un montatge i que el policia i Floyd eren actors (Podeu llegir esta article fent click açí).

El cas es que un dia o dos després es trobem amb que Facebook ens ha censurat la publicació i ens ha prohibit publicar en grups durant una semana. Al parèixer, 'Maldito Bulo' ha dit que era fals i com un mig de comunicació privat ho ha dit, Facebook ens ho ha censurat. Lo mateix ens va passar a principis d'abril, que Facebook ens va censurar un artícle que vam compartir sobre el diòxid de cloro perquè 'Newtral' havia opinat que era fals. Lo que passa que volíem que ens censurara també 'Maldito Bulo' perquè aixina ja tenim la colecció completa -una xicoteta broma-.



Lo millor es que després encara mos demanen donacions:


Newtral, Maldito Bulo, Facebook, Twitter, Google, Change.org i el resto de mitjos censors estan incumplint tots els dies la Constitució Espanyola que no autoritza la censura prèvia EN NINGUN CAS. Vos enllaçem l'artícle que vam escriure cuant ens va censurar Newtral. Podeu llegir-lo fent click açí.

I si voleu un poc d'informació sobre el tema de l'assesinat de George Floyd i les manifestacions de Black Lives Matter en Estats Units feu click açí.

Per la nostra part volem enviar un mensatge als nostres lectors: Aünque censuren els grans mitjos, aünque censuren les reds socials, aünque censure qui siga... Vosaltres no censureu. 

Gràcies per llegir-mos! (Miquel Ruiz Ferri, Atzeneta Digital)


martes, 16 de junio de 2020

Repás de la cobertura informativa del coronavirus d'Atzeneta Digital - Informació COVID-19

Hola, estimats lectors. Comença l'estiu i dixem arrere per fi la pandèmia. Els experts diuen a dia de hui es molt dificil trobarse en un contagiat de coronavirus i que la probabilitat de contagi es baixissíma. Per la nostra part estem acabant ja la nostra cobertura informativa del COVID-19. En els últims tres messos no hem publicat tant açí en Atzeneta Digital però vos hem estat compartint un montó d'informació d'altres mitjos en la nostra pàgina de Facebook.

Ara n'hem a compartir-vos açí algunes d'eixes informacions per a que es quede açí en el periòdic o per als que no tinguau Facebook.

El Colegio de Biólogos afirma que "no existe ninguna razón biológica o epidemiológica que justifique la alarma desmedida por el coronavirus"
16 de març - Notícia de MirameTV (LLEGIR)

La opinió de l'abogat Aitor Guisasola sobre la situació actual
16 de març - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Reflexiones y recomendaciones de Josep Pàmies y Dulce Revolución sobre la pandemia
23 de març - Vídeo de Dulce Revolución (VORE)

Los médicos sobre el uso de mascarillas: "No sirven de nada"
24 de març - Notícia de Redacción Médica (LLEGIR)

El vídeo que tienes que ver para cuestionarte todo
24 de març - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Suecia afronta el virus sin confinamiento y con las escuelas abiertas
25 de març - Notícia de La Vanguardia (LLEGIR)

Una visión alternativa de la pandemia: el Colegio de Biólogos afirma que "el error fue meter miedo a la población"
26 de març - Notícia de El Confidencial (LLEGIR)

En el uso de mi libertad de expresión
28 de març - Article de l'abogat i escritor José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

La farsa del coronavirus
29 de març - Article del nostre periòdic en castellà 'El Pacífico' (LLEGIR)

Hay que parar el confinamiento
1 d'abril - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Cada uno ayuda como sabe: cómo recurrir las multas por incumplimiento del estado de alarma y no pagarlas
4 d'abril - Article de l'abogat i escritor José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

La buena consciencia
5 d'abril - Article de l'abogat i escritor José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

Critica a la televisión
6 d'abril - Vídeo de 2 minuts (VORE)

El Consejo General de Colegios de Médicos, Enfermeros, Veterinarios, Dentistas y Farmacéuticos contra las medidas adoptadas por el Gobierno
8 d'abril - Vídeo del 'youtuber' Marcel García (VORE)

Más del 99% de los muertos con coronavirus en Italia tenían otras patologías previas
8 d'abril - Notícia de La Vanguardia (LLEGIR)

El viral vídeo de l'abogat i escritor atzenetí José Miguel Ruiz Valls oferint-se com a "cobaya" per a ser infectat amb coronavirus i ser tractat amb diòxid de cloro per a averiguar si aquest medicament pot curar el COVID-19
9 d'abril - Vídeo de José Miguel Ruiz Valls (VORE)

¿Alguien ha pensado en ellos?
9 d'abril - Article de José Miguel Ruiz Valls (VORE)

El dióxido de cloro o MMS
11 d'abril - Article de la revista mèdica Discovery DSalud (LLEGIR)

Entrevista a José Miguel Ruiz Valls en R.C.A Radio Oficial de Argentina
15 d'abril - Vídeo de R.C.A Radio (VORE)

L'abogacía de l'estat confirma la nulitat de les multes per incumpliment de l'estat d'alarma
16 d'abril - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

Cómo hacer dióxido de cloro (CDS) explicado por el doctor en biofísica Andreas Ludwig Kalcker
22 d'abril - Vídeo del biofísic Andreas Kalcker (VORE)

Hugo López-Gatell, médico y miembro de la Secretaría de Salud del Gobierno de México desmiente que el COVID-19 sea mas contagioso que el resto de virus
26 d'abril - Conferència de 10 minuts del metge Hugo López-Gatell (VORE)

Magistrado contra el confinamiento
29 d'abril - Vídeo de 5 minuts (VORE)

El Tribunal Constitucional alemán de Sarre declara inconstitucional el confinamiento y alega que no está probado que sirva para nada
1 de maig - Vídeo de l'abogat Aitor Guisasola (VORE)

¿El dióxido de cloro es efectivo como producto viricida contra el COVID-19?
2 de maig - Article de El Heraldo de Aragón (LLEGIR)

Libro 'Salud Prohíbida' del doctor en biofísica Andreas Ludwig Kalcker con toda la información necesaria sobre el dióxido de cloro, que enfermedades puede curar y cómo consumirlo.
5 de maig - Pots descarregar de forma gratuïta el llibre d'Andreas Kalcker en PDF fent click açí (descarregar).

No es médico: Exigen la dimisión del Director de la Organización Mundial de la Salud (OMS) por la mala gestión de la crisis del COVID-19
5 de maig - Article de Iberoamérica Central de Noticias (LLEGIR)

Por un mundo sano
9 de maig - Article de José Miguel Ruiz Valls (LLEGIR)

La vacuna de la grip podría augmentar la probabilitat de patir coronavirus, segons experts valencians
11 de maig - Notícia de ValènciaDiari (LLEGIR)

¿Para que sirve quedarse en casa?
12 de maig - Vídeo de 2 minuts (VORE)

Ensayos Clínicos Ecuador: el dióxido de cloro logra curar al 97% de los enfermos de COVID-19 tratados
18 de maig - Vídeo del biofísic Andreas Kalcker (VORE)

El jefe de enfermedades infecciones del hospital Vall d'Hebron: "La mascarilla no debería ser obligatoria y los contagios irán bajando independientemente de si la usamos o no"
23 de maig - Notícia de El Español

El coronavirus no se transmite a distancia por el aire, advierte la Organización Mundial de la Salud (OMS)
25 de maig - Notícia de La Vanguardia (LLEGIR)

Varios estudios sugieren que la letalidad del coronavirus podría ser mucho menor que la estimada por la OMS: Entre un 0,02% y un 0,4%.
27 de maig - Notícia de Russia Today (RT) (LLEGIR)

El Nobel de Química Michael Levitt asegura que "El confinamiento es un arma mediaval que no ha salvado ninguna vida y pudo acabar con muchas"
1 de juny - Notícia de RT (LLEGIR) y de Infobae (LLEGIR)

La OMS dice que es "muy inusual" que los enfermos asintomáticos de coronavirus contagien
11 de juny - Notícia de Infobae (LLEGIR)

Qué podemos hacer los pacientes ante la COVID-19? - Alfa-1 España
Imatge: Alfa 1-España
Bueno, pos ahí teniu la informació. Lo dit, comença l'estiu i per fi s'acaba la pandèmia.

Gràcies per llegir-mos i que passeu un bon estiu! (Miquel Ruiz Ferri, Atzeneta Digital)

viernes, 5 de junio de 2020

La mascarilla no es obligatòria i el seu ús prolongat danya greument la salud

Esta última semana haureu sentit dir en molt mitjos que la mascarilla es obligatòria. Açò es fals. Segun estipula la ordre ministerial publicada en el Boletín Oficial del Estado (BOE) sols es obligatòria en els llocs os no es puga garantitzar la distància de seguretat de 2 metros. No que hi hasga que estar a dos metros, sino que es puga estar-ho, que l'espai on esteu siga lo suficientment ampli. Esta distancia es pot garantitzar en pràcticament tots els llocs, lo que vol dir que en realitat las mascarilla NO es obligatòria en quasi ningun cas.

L'ús prolongat de la mascarilla pot causar un nou tipus d'hipòxia anomenat hipòxia muda, ademés de marejos i desmais. Es molt perillós. En China recomanen que no es gaste la mascarilla més de 30 minuts al dia i la Organització Mundial de la Salud (OMS) directament la desaconsella, la OMS i molts metges.

Foto 1: elmundoteespera.wordpress.com / Foto 2: La Vanguardia / Imatge editada per Atzeneta Media / Text: Miquel Ruiz Ferri

Per favor, compartiu i feu-li saber esta informació a la gent major que no té ordenador ni mòbil per a llegir-mos. Ells són als que més els pot afectar negativament l'us prolongat de las mascarilla.

viernes, 29 de mayo de 2020

El Chaplin, apart de ser bar i burguer, a partir d'ara serà també pizzería

Foto 1: Google Maps / Foto 2: Merche Valls - El Chaplin

La imagen puede contener: pizza, texto y comidaEl bar-burguer 'El Chaplin' incorpora a partir de hui a la seua carta una amplia varietat de pizzes preparades en un forn que acaben d'instal.lar. Lo que vol dir que a partir d'ara ademés de ser bar i burguer també serà pizzería. Vos compartim la nova carta de pizzes:

EL CHAPLIN / Tlf: 962 35 64 82 / Avenguda de Palomar, No6

Totes les direccions i teléfonos de tots els comerços del poble en la 'Guía Comercial d'Atzeneta' fent click açí.




miércoles, 27 de mayo de 2020

El mercat contra l'Ajuntament

Com ja sabreu, el mercat del poble han començat a montar-lo ara en la part superior del Parc 9 d'Octubre (on es monten les orquestes en Festes) per ordre de l'Ajuntament amb l'intenció de mantindre les distàncies de seguretat requerides entre cada "puesto" o "paraeta" per a evitar la propagació i contagi del COVID-19.

Però según ens han fet saber la gent del mercat la major part de la seua clientela es gent major que no pot muntar hasta eixe punt i estan perdent gran part dels seus clients. Ademés de que la nova ubiació obliga a estar al sol tant a d'ells com als clients quant antes estaven a la sombra. Ens han contat també que li van traslladar les seues queixes i preocupacions a l'alcalde José H. Descals Guerrero en persona i que este va contestar "Si no vos agrada... Aneu'sen".

Els vendedors del mercat ens van dir que podríen montar-ho en el lloc de sempre (en el carrer de davant de la Geladeria 'El Pont') soles que en lloc de posar dos files, una, i fer-la més llarga. D'aquesta menera podríen mantindre les distàncies requerides i la gent major podria tornar a comprar al mercat, no podem dixar que desapareixca.

Nosaltres també li varem comunicar a l'alcalde les queixes dels vendedors i tampoc ens va fer cas. Nosaltres el varem instar a que negociara solucions amb els afectats i ell es va negar diguent que no hi havia res que negociar.

La faena d'un alcalde es negociar i trobar solucions amb els afectats, no podem dixar que el mercat desaparega i que la gent major no puga anar a comprar, sobretot en aquestos moments en els que hem de protegir el comerç local.

Per això li demanem a l'alcalde que negocie amb els vendedors del mercat per trobar una solució a aquest tema.

Foto: Google Maps / Text: Miquel Ruiz Ferri



  • Informació sobre el diòxid de cloro, el nou coronavirus (COVID-19) i l'estat d'alarma (click açí)
  • miércoles, 20 de mayo de 2020

    Recomanacions i precaucions davant de l'obligatorietat de la mascarilla

    Hui dimecres 20 de maig s'ha anunciat en el Boletín Oficial del Estado (BOE) que a partir de demà dijous serà obligatori portar mascarilla. Però antes en aquest article vos donarem unes recomendacions i contestarem algunes dudes.

    ¿Que les mascarilles siguen obligatòries vol dir que les tinc que portar cada volta que isca al carrer?
    No, soles en llocs on no pugues mantindre la distancia de seguretat. Ademés per als deportistes i els que tinguen algun tipus d'al.lèrgia o problema respiratori, aünque siga leve, ni siquiera això, ells no estaràn obligats. Molt important: ¡No portes la mascarilla quant fages deport! Quant córregues o vages en bicicleta... ¡Es molt perillós!

    Molt important: Precaucions
    Degut a que quant portes la mascarilla respires el diòxid de carbono que has emés l'us prolongat d'aquestes produïx hipòxia. No gastes la mascarilla en els casos en els que no t'obligue la llei. Sols en llocs en els que no pugues mantindre les distàncies mínimes de seguretat. I important, en els restaurants, bars i geladeries tampoc estem obligats a dur-les. Així que sempre que pugueu evitar dur-les, eviteu-ho, ja que l'ús prolongat es roín, produïx hipòxia.

    ATZENETA D'ALBAIDA | EL MUNDO TE ESPERA
    Foto: elmundoteespera.wordpress.com / Text: Miquel Ruiz Ferri

    L'Ajuntament es nega a difondre informació sobre el diòxid de cloro

    Atzeneta d'Albaida | Guía Repsol
    Foto: Guía Repsol

    Nosaltres mai li havíem demanat res a l'Ajuntament hasta l'altre dia degut a la situació excepcional que estem vivint. Com haureu vist, els últims dies estem compartint molta informació sobre el diòxid de cloro, un medicament capaç de curar el nou coronavirus (COVID-19) com demostren els 'ensayos' clínics realitzats en Ecuador dels que s'han publicat els resultats aquesta semana. En els resultats figura que han conseguit curar al 97% dels pacients malalts de COVID-19 tractats amb este medicament.

    Aünque aquesta notícia no l'haureu vista en ningun periòdic o telediari, pues al ser una medicina barata, fàcil de fer a casa e impatentable no interessa a la indústria farmacèutica, per això queda en les nostres mans fer que aquesta cura isca a la llum. Degut a que cada dia moren persones en el nostre país que es podrien salvar amb aquest medicament tenim que donar-li la màxima difusió a les informacions sobre aquesta cura per a salvar vides.

    Amb aquest objectiu varem escriure una carta a l'Ajuntament d'Atzeneta enviant-li articles sobre aquesta medicina i demanant-li que els difonguera mitjançant les seues reds socials i així arribar a tot el poble. Vos compartim la carta que els varem escriure:


    I vos compartim també lo que l'Ajuntament ens va contestar:


    Davant de la negativa nosaltres varem acabar la conversació diguent:


    I es que estem visquent una situació excepcional en la que compartir informació pot salvar vides. Poques coses hi han més importants ara mateix. Per això, estimats lectors, en les vostres mans queda difondre i compartir la informació, en les vostres i nostres mans queda eixir victoriosos d'aquesta pandèmia.

    Moltes gràcies per llegir-mos. Feliç primavera.

    Miquel Ruiz Ferri (Director d'Atzeneta Digital)

    lunes, 13 de abril de 2020

    Newtral censura a Atzeneta Media

    ¡Hola, estimats lectors! Estos dies aünque no estem publicant molts articles en el periòdic com a tal, lo que estem fent es compartir molta informació d'altres mitjos important sobre el COVID-19, el confinament i la situació actual en general, en la nostra pàgina de Facebook.

    Ahir, la plataforma ens va notificar l'eliminació de una publicació en la nostra pàgina. Compartiem un article que parlava del diòxid de cloro (MMS/CDS), un medicament que la Agencia Europea del Medicamento ha aprobat per a curar la esclerosis lateral amiotròfica (ELA) i que s'està investigant que puga ser la cura del nou coronavirus (COVID-19).

    La raó per la que ens retiraven la publicació es que el mig de comunicació privat Newtral havia notificat a Facebook que esta publicació contenia informacions falses (Sense contrastar-ho amb arguments ni fonts). Açò es directament CENSURA (¡En tot cas prohibida en la Constitució Espanyola!)

    Açò és com el Ministerio de la Verdad de la novel.la "1984" de George Orwell. Bueno, no. En la novel.la de Orwell el Ministerio de la Verdad era per lo menys una entitat pública (que no te més dret a censurar), però açí diréctament es un mig privat. Un mig privat com cualquier altre periòdic, com el nostre periòdic podria ser, diguent als altres mitjos lo que es veritat o no, lo que està bé o no. I es que si per lo menos fera recomanacións, però directament et CENSURA. I açò no passa només en mitjos de comunicació sino en perfils de particulars també.

    Jo açò ja me ho esperava perquè ahir que m'ho van censurar per la vesprada, per el matí vaig vore ja que alguns usuaris de la plataforma es queixaven de que els havien eliminat publicacions e inclús vaig vore a 'youtubers' i personatges públics denunciant-ho. Però per a que havaja arribat a un mig xicotet i de poble com el nostre vol dir que l'eliminació de publicacions està siguent massiva, per lo menys a Espanya.

    Newtral es un "periòdic" digital especialitzat en el fact-cheking i una productora audiovisual que produïx els programes de laSexta "El Objetivo" i "Donde estabas entonces". Es una empresa tant important que no té ni articul propi de Wikipedia. I la fundadora i directora es la "periodista" Ana Pastor, dona del "periodista" Antonio Garcia Ferreras. Pastor va conseguir el programa després d'haver-se casat amb Ferreras i de que este arribe a director de laSexta.

    Entenem que Newtral no té el dret a decidir quines informacions son verdaderes i quines no i sobretot no té dret a CENSURAR-LES. Es un mig de comunicació privat com cualquier altre. Per als que encara pensen que açò es una crisi sanitària ¿Com ajuda la CENSURA directa a lluitar contra una enfermetat? Açò no es trata d'un virus, açò es trata dels nostres drets i llibertats, que ens estàn arrevatant: No podem eixir de la nostra casa, no podem circular lliurement, no tenim dret a la lliure reunió, no tenim dret a la manifestació, ens poden forçar a fer lo que vullguen, ens poden tancar a la força en les anomenades "Arques de Noé" al.legant que som "positius asitomàtics" (cosa que no podem comprovar), estem geolocalitzats, hi han helicòpters fent vigilàncies i lo que faltava: S'ha acabat la nostra llibertat d'expressió.

    ¿Però, realment poden llevar-mos els nostres drets? No, així ho diuen la Constitució Espanyola, la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides i tots els tratats de drets que existeixen. No ens poden llevar drets fundamentals, pues aquestos tratats estàn molt per damunt d'un simple decret.

    ¿Entonces que? Tindrem que fer algo per a recuperar els nostres drets i llibertats ¿no?

    Miquel Ruiz Ferri (Director d'Atzeneta Digital)

    Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

    Foto original: Periodista Digital / Editada per: Atzeneta Media

    sábado, 4 de abril de 2020

    El Mig Any i les Falles d'Atzeneta 2020

    El passat 19 de març varem celebrar en Atzeneta les Falles i fa menys, la setmana passada, el nostre Mig Any Fester. Aünque les medides del Estat d'Alarma aplicades per a previndre la propagació i el contagi del coronavirus COVID-19 (en teoría) ens varen impedir celebrar el Mig Any com ho fem habitualment el día de les Falles tot el carrer Alacant va ixir els seus portals i balcons per tirar petardos i pirotècnia de tota clase. Una cosa pareguda va passar la setmana passada per a celebrar el Mig Any soles que de fondo varen posar marxes de Moros i Cristians.

    I és que este Mig Any es especial per a nosaltres ja que fa 6 mesos desde les Festes de Moros i Cristians però també fa sis mesos de la fundació d'Atzeneta Digital, que va ser a principis de setembre, preparats per a cobrir les Festes Patronals i de Moros i Cristians. Per això, per a nosaltres és doble celebració... Bueno, en realitat triple celebració perquè estem molt prop d'arribar als 200 seguidors en la nostra pàgina de Facebook. Per això hem elaborat aquest cartell, per a celebrar-ho.


    Apreteu damunt per a vore-lo millor. Per cert lo de "Vosatros" ho hem posat amb tota la idea, no es preocupeu sabem escriure el valencià perfectament aünque a voltes tirem un poc més per al valencià que es parla en els carrers del poble que al 'valencià d'escola'.

    El tema és que ni el coronavirus ni res ens ha llevat l'alegria als atzenetins i hem de procurar que continuen sense llevarmos-la. Perquè no olvideu que el COVID-19 és un costipat, que els test no son específics, que entre 2017 i 2018 van morir 15.000 persones de grip comú (i ningú es va asustar) i que molts metges diuen que el diòxid de cloro (MMS/CDS) pot curar el COVID-19 en cosa de 24 hores. Lo que hem de procurar es que no ens lleven l'alegria ni ens lleven els nostres drets. No dixen que les grans farmecèutiques ens embauquen amb fàrmacs i vacunes experimentals plenes d'efectes adversos i reclameu-li els drets que ens han llevat al Govern espanyol.

    Que passeu una bona primavera. A cuidar-se i a ser feliços!

    Miquel Ruiz Ferri (Director d'Atzeneta Digital)

    Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

    jueves, 2 de abril de 2020

    Colaboracions: 21 Días, per José Miguel Ruiz Valls


    Son muchos los que se preguntan en estos días ¿Cuánto durará el encierro? Es obvio que nadie puede responder con certeza tal pregunta pues lo que ocurre, en el futuro, depende directamente de lo que hacemos en el presente. El futuro no es un objeto, una cosa, separada de otra cosa que llamamos presente, ni tampoco del pasado. No es un “lugar” al que se pueda ir, dando un salto, como en las películas. Míralo de esta forma: Si el pasado determina el presente y el presente determina el futuro, a menos que cambies el presente, todo está ya determinado, todo es la misma cosa.


    Un médico llamado Maxwell Maltz escribió un libro llamado “El Secreto para mejorar y transformar tu vida”, al observar que sus pacientes solían tardar 21 días en cambiar una conducta, en adoptar un nuevo hábito, en reprogramar su mente. Dicha observación fue adoptada por la psicología conductivista, que persigue cambiar la mente del individuo cambiando su conducta. La psicología conductivista fue adoptada por la psicología social, cuyo interés ya no es cambiar al individuo, en particular, sino a la sociedad, en general.. ¿Y quién, más que nadie, estaría interesado en transformarnos, a nivel social? Pues los políticos, claro, que entendieron que podían, por fin, cumplir su gran sueño: Gobernar a un rebaño obediente, disciplinado, sometido.

    Ser consciente de todo esto es lo que me permite aventurar que el encierro durará, al menos 21 días, que es el tiempo en el que los políticos esperan que nos acostumbremos a su dictadura. La buena noticia es que tenemos ese mismo tiempo para acostumbrarnos a la libertad.

    Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

    TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el linkpots fer la descàrrega fent click açí.

    #ConscienciaContraLaPor

    martes, 31 de marzo de 2020

    Colaboracions: La Mentalidad del Vendedor, per José Miguel Ruiz Valls



    Imagina que estás hipotecado… ¡Bueno, igual no te hace falta imaginarlo!.. Imagina que te digo que, cada mes, a pesar de pagar tu cuota, tu deuda sigue creciendo. Me dirás -No puedo imaginar eso porque no tiene ningún sentido-.. Tienes razón, no tiene sentido, pero así es cómo está el país.. ¡Cada mes tiene una deuda más grande con los bancos! 

    ¡Pero el país somos tú y yo!.. ¡Esa deuda es nuestra!.. Los préstamos que piden los políticos, en nuestro nombre, los tenemos que pagar tú y yo. Ellos los suscriben pero nosotros somos los hipotecados. Y sus préstamos no dejan de crecer. 

    ¿Cuántos miles de millones han dicho los políticos que van a invertir para cazar al bichito que nadie ha visto?.. ¿De dónde los van a sacar si el país está endeudado hasta las cejas?.. ¿Quién tendrá que devolver ese dineral sino tú y yo? 

    Es curioso que, todo lo que ocurre, ocurre en beneficio de los bancos y las grandes multinacionales. Para tratar de minimizar un desastre, hace falta invertir, y estando el mundo endeudado, toda inversión necesita préstamos ¡Y mira por donde, la banca vende préstamos!.. Con sus préstamos tratamos de minimizar los desastres. 

    No hay que ser muy listo para atar cabos. Al fin y al cabo, todos vendemos algo ¿no?.. ¡Todos tenemos mentalidad de vendedores!.. Este es el mundo que hicimos, al dar la máxima importancia al dinero; pero podemos deshacerlo, ahora mismo, dándole la mínima importancia.. ¡Eso es despertar y no creer en ángeles blancos y negros, ni en capullos que se convierten en mariposas!.. ¡Eso es salir de la Matrix, del engaño, de la ilusión, de la magia con la que secuestraron nuestra mente y nuestro cuerpo!.. ¡La magia de los números!.. ¡Nada por aquí, nada por allá! 

    Si dedicas la mayor parte de tu tiempo, de tu vida, a ganar dinero, no tienes tiempo para dedicar tu vida a aquello que realmente te gusta… ¡No vives a gusto!.. ¿No es eso estar secuestrado?.. ¿Y cómo se sale de ahí?.. ¿Soñando con que llegue el día en que la deuda sea cancelada?.. Entonces serás un liberto ¿no?.. ¿Entiendes el verdadero concepto de esclavitud?.. Pero, ¿cómo soñar con ese día cuando la deuda del país sigue creciendo?.. ¡Y se están volviendo tan frecuentes los desastres! 

    Aunque también podemos elegir seguir viviendo así: aumentando la deuda y disminuyendo nuestro tiempo de vida. Pagando los préstamos que suscriben los políticos con ese tiempo que llamamos jubilación, en el que esperábamos hacer, al menos, algo de lo que nos gusta. De sesenta y cinco hemos pasado a sesenta y siete… ¡Dos años menos de vida!.. Pero tranquilo, los números nos dicen que disponemos de ochenta y dos. Aún te quedarán unos cuantos años para escribir, al menos, tus memorias; para contarnos lo que hiciese en la vida, para ganar dinero.. ¡Si no se nos lleva algún desastre! 

    Pero, si elegimos despedir a los causantes de la deuda del país, a los políticos, con el dinero que nos ahorramos podemos cancelar sus temerarios préstamos y convertirnos en hombres libres ¿No es así?.. -Y qué tiene que ver todo este rollo político-económico con la consciencia- Me dice el capullo que se enrolla con cuentos de ángeles blancos y negros –Piensas en tu consciencia mientras piensas en ganar dinero?- Le respondo yo -¿Piensas con tu consciencia?.. ¿Cómo se compra un alma, una vida, sino con dinero?- 

    Este es el mundo que hemos hecho, al dar la máxima importancia al dinero, pero podemos deshacer lo que hicimos, cuando queramos, dándole la mínima importancia. Ningún Dios lo puede deshacer por nosotros, porque ningún Dios puede violar nuestro libre albedrío. 

    José Miguel Ruiz Valls

    Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

    TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el linkpots fer la descàrrega fent click açí.

    #ConscienciaContraLaPor

    viernes, 27 de marzo de 2020

    Colaboracions: Lo nunca visto (El traje nuevo del Emperador 2.0), per José Miguel Ruiz Valls

    Nota: Actualment en aquest periòdic hem publicat 5 textos de l'escritor atzenetí José Miguel Ruiz Valls. Cinc textos seleccionats per mi -Miquel Ruiz Ferri- dels tants que publica en el seu blog pràcticament a diari. Aquestos textos els he traduït jo del castellà, com estan escrits originalment, al valencià. Però de hui en avant n'hem a publicar-los en 'versió original', en castellà, per a facilitar la seua difusió. Demanem que compartiu aquestos textos si es considereu d'utilitat. Gràcies. Sense mes demora vos dixe en el text de José Miguel que vos compartixc hui:

    Ya tienen la vacuna -Como no, “made in china”- Pero tranquilos, por una vez, los que nos gobiernan, aseguran que será un producto de calidad. Ahora la cosa está en mantenernos confinados unos días más, mientras la televisión sigue con su programa de lavado de cerebro. Dentro de poco, quien más y quien menos, aceptará la vacunación con tal de poder salir del encierro.

    ¿Y qué es lo que lleva esa vacuna?.. ¡Eso a quién le importa!.. ¿Te importa a ti?.. Nadie ha visto nunca un virus -Y no lo digo yo, sino el Tribunal de OLG Stuttgart, en su sentencia de 06/02/16, 12 U 63/15- pero se nos pide que creamos a los científicos cuando nos dicen que han podido manipular lo nunca visto. Ningún medicamento químico ha podido curar nunca un simple resfriado, pero tenemos que creer que, tras unas pocas semanas de investigación, ya están en condiciones de producir, en masa, un remedio efectivo contra ese “bicho” que nadie ha visto nunca.

    Tan solo se trata de creer a los políticos que nos gobiernan pues ¿No nos han demostrado sobradamente que son gente intachable, sin mancha de corrupción? Seguro nos hablarán, muchos de ellos, de las bondades de la nueva vacuna “made in china” ¡Los políticos saben mucho de vacunas y de lo que haga falta!.. Tal solo se trata de creer a esos científicos que trabajan para esas multinacionales farmacéuticas que han dejado morir a millones de personas por carecer de dinero con el que pagar sus medicamentos, a esos que están poniendo tanto interés en prohibir los tratamientos no químicos –Es decir, no suyos-. ¿No nos dijo alguno de sus representantes, con total desparpajo, que “un paciente curado es un cliente perdido”?

    ¿Cómo diferenciar la paja del grano, la mentira de la verdad, en esta sociedad, en la que la verdad se tapa, no con censura, como se hacía antes, sino con sobreinformación, con saturación de información intrascendente?.. Yo solo sé que “la mentira tiene las patas cortas”, que queda siempre en evidencia, por su falta de sensatez, de lógica, de coherencia, de sentido común.. ¿Te parece que actuaron con sensatez los que nos gobiernan, cuando nos animaron a acudir a las manifestaciones del 8-M, a sabiendas de que los casos declarados iban en aumento?.. ¿Te parece lógico que gente mayor y enferma tenga que guardar turno en la calle, bajo la lluvia, exponiéndose a pillar una pulmonía, arriesgándose a un mal peor del que se pretende evitar?.. ¿Te parece coherente que puedas salir a la calle, a pasear, si tienes perro, y no puedas hacerlo si no lo tienes?.. ¿Te parece de sentido común que un perro tenga derecho a salir y no un humano?.. ¿Encuentras plausible que los perros tengan derechos de los que carecen las personas?

    Ya han decretado que tanto nuestros bienes como nuestros cuerpos les pertenecen. Han decretado el estado de alarma mientras nos aconsejaban no alarmarnos. Nos han desposeído de todo lo material pero no se van a conformar con eso: quieren desposeernos también de nuestra mente, o de nuestro espíritu, llámalo como quieras ¡De nuestro ser inmaterial!

    Pero estate tranquilo ¡Eso no lo pueden hacer sin nuestro consentimiento! No te extrañes si, en los días que vienen, ves que los medios de comunicación -Que no de información- comunican más y más miedo. Eso es porque la mente necesita estar calmada para poder discernir y quieren impedir ese estado de calma. No te extrañes si te comunican cosas, cada vez más insensatas, incoherentes, ilógicas, contradictorias. Esa es la única manera que tienen de poder lograr que les entregues tu mente. Intentarán confundirnos, por todos los medios, para que, bien confundidos, no veamos más opción que creer todo lo que nos dicen. En este punto esperan ser dueños de tu cuerpo y también de tu alma.

    Pero quédate tranquilo, pues es muy fácil defenderse. Es tan fácil como no creer. No creas a nadie, tampoco a mi. No creas porque creer siempre manifiesta miedo, y su única posibilidad de controlarnos es meternos miedo. Somete todo lo que yo te digo y todo lo que otros te dirán a la autoridad de tu propia mente. Somete todo aquello en lo que crees al filtro de tu propio sentido común. Busca incoherencias en tu forma de pensar y encontrarás las mentiras que ellos te instalaron, en el pasado, y que condicionarán tu futuro, si no las detectas ahora, en el presente. Cuando no creas a nadie, podrás estar seguro de que nadie está manipulando tu mente. Cuando no creas a nadie, experimentarás el estado de no-miedo, de ausencia de miedo, de libertad porque ¿Por qué creerías a otro sino por miedo a pensar por ti mismo, por miedo a ser tú mismo?

    Hay quién piensa que todo esto lo están haciendo por dinero pero eso no puede ser cierto, por la sencilla razón de que ellos pueden imprimir tantos billetes como quieran y así lo hicieron durante muchos años, en los que fueron comprando todas las empresas, todos los inventos que consideraron útiles para realizar su plan, con el dinero que ellos mismos fabricaron, provocando una enorme inflación que ha tenido, como consecuencia directa, el colapso de toda la economía.

    No es tiempo de salvar “tu tesoro”. Es tiempo de reintegrar tu mente desintegrada por tantas creencias-ilógicas que tienes implantadas, tanto te consideres ateo como creyente… ¿Te das cuenta de que lograron que, tanto unos como otros crean en “lo nunca visto”?.. Ellos han montado todo este circo para aumentar el nivel de miedo y bajar así el nivel de raciocinio pues el miedo es, por definición, irracionalidad, inconsciencia. Pero el caso es que ellos son los que más miedo tienen pues ¿quién puede dar lo que no tiene? Así, inconscientemente, te han regalado la mejor arma para acabar con el miedo. Ahora estás en casa, enclaustrado. No tienes ningún trabajo urgente que hacer. No puedes salir a gastar tu dinero en entretenimientos. No corren los plazos legales. No te van a embargar ni a desahuciar, al menos mientras dure la cuarentena. Está todo “parado”. ¡El tiempo se ha detenido!.. Y tienes la oportunidad, al fin, de leer aquellos textos que nunca tuviste tiempo de leer, de reflexionar sobre todo aquello que siempre aplazaste, debido a las prisas. Ahora puedes encontrar la calma, que es el único antídoto contra el miedo. Si no les temes, ningún daño podrán hacerle a tu mente, a tu espíritu, a tu alma, a tu ser inmaterial. Llámalo como quieras. Cierra los ojos e imagina, visualiza el mundo en el que deseas vivir, en el que deseas que vivan tus hijos y no el mundo en el que temes vivir, que es el que viste en sus películas. Si logras trascender el miedo, lo que te espera, al otro lado, es la libertad. Para lograrlo solo tienes que dejar de creer en lo “nunca visto” y para dejar de creer en lo nunca visto, solo hace falta un poco de humildad. Pero no me creas, reflexiona, piensa por ti mismo. Es tu derecho divino ¡Y nadie te lo puede quitar!

    José Miguel Ruiz Valls

    Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

    TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el linkpots fer la descàrrega fent click açí.

    #ConscienciaContraLaPor

    sábado, 21 de marzo de 2020

    Colaboracions: La esclavitud prorrogable, per José Miguel Ruiz Valls


    Este matí, he vist a una dona major, guardant cola en el carrer, baix la pluja, per a poder comprar en la verduleria... ¿En serio pretenen els governants que jo hem crega que están protegint la seua salud, exposant-la a una pulmonia?.. ¿En serio pretenen que jo crega que están velant per la salud els majors i dels malalts?.. Cuant han dixat morir ja a 200.000, sense respondre si quiera la sol.licitud de la ajuda de dependència... Cuant seguixen morint cent persones, cada dia, tots els dies, sense cobrar un céntim de la seua pensió reconeguda... ¿En serio pretenen els governants que jo crega que desviuen per el benestar dels nostres majors?.. Cuant van fer algo tan irresponsable com convocar i/o autoritzar multitudinàries manifestacions en tota Espanya, el passat 8 de març, siguent que el primer cas del supost virus, es va declarar deu dies antes i siguent que, ixe mateix dia de la manifestació, tota Italia estava alarmada... ¿En serio pretén que hem crega, ixe home que va arribar al govern enganyant als del seu propi partit, asegurant-los que mai pactaria amb els que ha pactat?.. Cuant han consentit que els nostres majors estiguen semanes i semanes, mesos i mesos, ixint a reclamar una pensió digna... ¡Cuant s'els ha negat, durant semanes i semanes, mesos i mesos, una pensió digna als nostres majors!


    Primer ens van dir que devíem separar-mos un metro. Después dos. Ara ja tenim que esperar en el carrer. La nova ocurrència ha segut "sols un client dins de la tenda" ¿Qué se'ls ocurrirà demà?.. Es la vella tàctica de la granota, que es va aclimatant a la muntada gradual de la temperatura del aïgua en la que la están coguent: Primer ens van dir que "no es descartaba" declarar l'estat d'alarma. Despúes van dir que "s'estudiava". Despúes ho van anunciar. Finalment ho van imposar ¡Amb un par!.. El govern democràtic d'Espanya, va privar de tots els seus drets als seus jefes, es dir, a nosaltres ¿O es que, en una democràcia, el poder no perteneix al poble?.. El govern democràtic d'Espanya va decretar que te dret a requisar, lo que vullga, a qui vullga; que te dret a obligar-mos a fer cualquier cosa. Ni som amos dels nostres bens pues, ni som amos de la nostra persona. El govern democrátic d'Espanya ha decretat la nostra esclavitud prorrogable... ¿La raó?.. ¡Salvarmos d'un costipat!.. ¿En serio esperen els governants que jo hem crega que, passat el costipat, em tornaran tot el que m'han llevat?.. ¡Sería la primera volta!

    José Miguel Ruiz Valls

    Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

    Del text: José Miguel Ruiz Valls - De la traducció al valencià: Miquel Ruiz Ferri
    Text original (en castellà): click açí.


    TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el linkpots fer la descàrrega fent click açí.

    #ConscienciaContraLaPor

    martes, 17 de marzo de 2020

    Colaboracions: ¡Tenim la vacuna!, per José Miguel Ruiz Valls



    Diuen els experts que, per a que un virus no et danye, deus tindre altes les teues defenses, deus tindre el teu sistema inmune "en plena forma". Pensem que, a día de hui, no hi ha ningún medicament que cure la grip, però la grip es cura, i això evidència que el teu cos sap més que cualquier científic. Pots imaginar el teu sistema inmune com un ejèrcit dins del teu cos. Si tens prou soldats guanyaràs la batalla contra el virus, si no en tens prou, no podràs. Es així de senzill. 

    La confiança en uno mateix es pues la millor medicina, i més encara, la única que es realment imprescindible. Els metges antics ho sabien i es per això que varen acunyar la frase "Ment sana en cos sá". Molts metges moderns també ho saben ¿Per que, si no, fan tot el possible per a que els seus pacients tinguen fe en que van a curar-se?.. ¿Que es el "efecte placebo" sino curació per la fe?

    Cualquiera pot comprobar, per si mateix, que no hi ha cosa que debilite més les defenses que un mal sentiment, provocat per un mal pensament.. ¡Quí no ha pillat, alguna volta, un costipat, després d'haver passat per un disgust!.. Això que li diguem "sentiment negatiu", o simplement "negativitat" -El rencor, la impotència, la por- es lo que ens debilita i lo que ens dixa expostos a la invasió de cualquier virus. Siguent així, bé podríem concluir que la millor vacuna que existix es un combinat d'amor i humor. Siguent així, bé podem concluir que els verdaders "antivacunes" són aquells que no tenen la intenció de superar, de trascendir la seua negativitat.

    Demana perdó i perdona. Soles així, posaràs "en plena forma" el teu sistema defensiu... ¡Et llevaràs de damunt el 'stress', que saps que és el preludi de moltes malalties!.. Posa't tu mateix la vacuna "Humor y Amor": Careix dels efectes adversos de la medicina química... ¡I mai dixa mal sabor de boca!

    José Miguel Ruiz Valls

    TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el link, pots fer la descàrrega fent click açí.

    #ConscienciaContraLaPor

    El mercat torna al seu lloc habitual

    El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...