jueves, 12 de marzo de 2020

Artemisa Annua: La planta que pot previndre el Coronavirus

La cifra de morts per Coronavirus en la Comunitat Valenciana ja ha arribat a 1. Però pese a la baixa cifra, la baixa tasa de mortalitat del virus i de que metges com Jesús Candel 'Spiriman' diuen que no té ninguna importància, com el mitjos principals del país (televisió, prensa, radio...) estan tot el rato parlant del Coronavirus es normal que es genere una histèria i una por generalitzada.

Però mentres alguns tendixen al alarmisme i a la por altres donen recomendacions per a previndre el virus. Per a previndre-lo lo principal es tindre les defenses fortes. Desde 'Atzeneta Digital' vos recomanem el consum constant de cítrics com taronges o banderines (mandarines). Però ni necessiteu més, el agricultor ecològic i naturista Josep Pàmies recomana plantes com per exemple la 'Artemisa Annua' que es la més potent en lo que es referix a l'aument de les defenses. Ho teniu tot ben explicat en en seu vídeo de 3 minuts que vos dixe açí baix.


Vídeo: Dulce Revolución - Text: Miquel Ruiz Ferri

Alguns ja diuen que l'alarmisme per el Coronavirus l'han creat per a en un futur pròxim obligar a fer una vacunació massiva, patint els seus efectes secundaris i les seues intoxicacions per alumini. L'associació de Josep Pàmies (Dulce Revolución) ha creat una recollida de firmes demanant que la vacunació siga sempre lliure i s'informe millor als vacunats. Per favor firma i compartix, ja som més de 11.000 firmants. Firma fent click açí.

En cas de contagi per Coronavirus Pàmies diu tindre també plantes per a curar-lo. Per a cualquier consulta pots posarte en contacte amb ell fent click açí.

Amb aquest text n'hem a fer un xicotet descans en lo que es referix a informació sobre el Coronavirus ara que ve el cap de setmana. Si voleu informació la teniu en el 'Informe Especial Coronavirus d'Atzeneta Digital' que podeu llegir fent click açí, ahí hem recopilat tots els textos que hem publicat sobre el virus. Així que apagueu, cremeu i enterreu la tele per a no contagiar-vos de l'alarmisme i visqueu normalment, i si pilleu un costipat passeu uns dies en casa i punto.

Bon fin de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...