sábado, 21 de marzo de 2020

Colaboracions: La esclavitud prorrogable, per José Miguel Ruiz Valls


Este matí, he vist a una dona major, guardant cola en el carrer, baix la pluja, per a poder comprar en la verduleria... ¿En serio pretenen els governants que jo hem crega que están protegint la seua salud, exposant-la a una pulmonia?.. ¿En serio pretenen que jo crega que están velant per la salud els majors i dels malalts?.. Cuant han dixat morir ja a 200.000, sense respondre si quiera la sol.licitud de la ajuda de dependència... Cuant seguixen morint cent persones, cada dia, tots els dies, sense cobrar un céntim de la seua pensió reconeguda... ¿En serio pretenen els governants que jo crega que desviuen per el benestar dels nostres majors?.. Cuant van fer algo tan irresponsable com convocar i/o autoritzar multitudinàries manifestacions en tota Espanya, el passat 8 de març, siguent que el primer cas del supost virus, es va declarar deu dies antes i siguent que, ixe mateix dia de la manifestació, tota Italia estava alarmada... ¿En serio pretén que hem crega, ixe home que va arribar al govern enganyant als del seu propi partit, asegurant-los que mai pactaria amb els que ha pactat?.. Cuant han consentit que els nostres majors estiguen semanes i semanes, mesos i mesos, ixint a reclamar una pensió digna... ¡Cuant s'els ha negat, durant semanes i semanes, mesos i mesos, una pensió digna als nostres majors!


Primer ens van dir que devíem separar-mos un metro. Después dos. Ara ja tenim que esperar en el carrer. La nova ocurrència ha segut "sols un client dins de la tenda" ¿Qué se'ls ocurrirà demà?.. Es la vella tàctica de la granota, que es va aclimatant a la muntada gradual de la temperatura del aïgua en la que la están coguent: Primer ens van dir que "no es descartaba" declarar l'estat d'alarma. Despúes van dir que "s'estudiava". Despúes ho van anunciar. Finalment ho van imposar ¡Amb un par!.. El govern democràtic d'Espanya, va privar de tots els seus drets als seus jefes, es dir, a nosaltres ¿O es que, en una democràcia, el poder no perteneix al poble?.. El govern democràtic d'Espanya va decretar que te dret a requisar, lo que vullga, a qui vullga; que te dret a obligar-mos a fer cualquier cosa. Ni som amos dels nostres bens pues, ni som amos de la nostra persona. El govern democrátic d'Espanya ha decretat la nostra esclavitud prorrogable... ¿La raó?.. ¡Salvarmos d'un costipat!.. ¿En serio esperen els governants que jo hem crega que, passat el costipat, em tornaran tot el que m'han llevat?.. ¡Sería la primera volta!

José Miguel Ruiz Valls

Firma per a que la vacunació siga sempre lliure, voluntària i més transparent. Firma fent click açí.

Del text: José Miguel Ruiz Valls - De la traducció al valencià: Miquel Ruiz Ferri
Text original (en castellà): click açí.


TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el linkpots fer la descàrrega fent click açí.

#ConscienciaContraLaPor

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...