martes, 3 de marzo de 2020

La abogada Yobana Carril: "No anirè a la huelga del 8-M"

La abogada penalista Yobana Carril va enviar un mensatge antes de la huelga feminista del 8 de març l'any passat, huelga que està a punt de celebrar-se, un any més. En el mensatge diu que no anirà a la huelga del 8-M perquè segun ella a día de hui els homes i les dones tenen els mateixos drets i obligacions. Ella diu que les reivindicacions feministes tenien un sentit en la generació de la seua abuela i de la seua mare, però no en la seua. Açí teniu el seu vídeo que dura només 4 minuts on ho explica molt bé.


També ha gastat els seus coneiximents sobre abogacía penal per a parlar dels perills de la 'Ley de Violencia de Género'. I ara Irene Montero, ministra d'Igualtat, vol aplicar una ley encara més dura, la 'Ley de Libertad Sexual' o del 'Solo Sí Es Sí'. Ho explica molt bé en aquest vídeo de 5 minuts d'açí baix.


Açí en 'Atzeneta Digital' hem començat una recollida de firmes en 'Change.org' per a demanar que es paralitze l'aprovació d'aquesta injusta 'Ley de Libertad Sexual'. Per favor, firma i compartix per a que altres firmen. Pots firmar fent click açí.

Vos compartix un últim vídeo de Yobana Carril de 2 minuts de duració. Però en general vos recomane que entreu al seu canal de YouTube. Podeu entrar fent click açí.


Recomendacions: Per qué el feminisme del 8-M no busca la igualtat. Podeu llegir el nostre artícle d'ahir fent click açí.

Vídeos: Yobana Carril - Text: Miquel Ruiz Ferri

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...