viernes, 13 de marzo de 2020

Tot tancat en Atzeneta per a prevenir el Coronavirus

L'Ajuntament d'Atzeneta ha comunicat via reds socials fa unes poques hores el tancament de totes les instal.lacions municipals tals com el Poliesportiu, gimnàs municipal, Biblioteca, Llar dels Jubilats, Espai Jove, Museu de les Artesanies i Centre Sociocultural. Per supost, totes les aules d'ensenyament presencial tant la escoleta 'La Solana', el CEIP 'Verge dels Desamparats' i les escoles i cursos d'ensenyament per a persones adultes. L'Ajuntament també queda tancat al públic aünque els treballadors continuaran en el seu puesto habitual, es podrà contactar ambs ells vía telefònica.

Ademés es cancelen tots els actes i festivitats públics durant el mes de març tals com la XVII Pujada a la Font Freda d'Atzeneta o la celebració del Mig Any Fester de Moros i Cristians. També diuen que ningú tindrà permís per a organitzar un acte públic i es demana que no es faça.

Establiments com el 'Bar-Burguer El Chaplin' també tancaran. 'El Chaplin' estarà obert hui divendres 13 de març hasta les 00:00h de la nit. Aquestes medides s'han pres amb l'objectiu de frenar la propagació i el contagi del 'Coronavirus' o 'Covid-19' i seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Salud de la Generalitat. Es demana calma i tranquilitat. Aquestes mesures estarán actives al menys hasta el 29 de març.

Resultado de imagen de atzeneta d'albaida
Foto: elmundoteespera.wordpress.com - Text: Miquel Ruiz Ferri


Recomendacions: Pots llegir el nostre article sobre la 'Artemisa Annua', la planta que pot previndre el Coronavirus fent click açí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...