martes, 17 de marzo de 2020

Colaboracions: ¡Tenim la vacuna!, per José Miguel Ruiz Valls



Diuen els experts que, per a que un virus no et danye, deus tindre altes les teues defenses, deus tindre el teu sistema inmune "en plena forma". Pensem que, a día de hui, no hi ha ningún medicament que cure la grip, però la grip es cura, i això evidència que el teu cos sap més que cualquier científic. Pots imaginar el teu sistema inmune com un ejèrcit dins del teu cos. Si tens prou soldats guanyaràs la batalla contra el virus, si no en tens prou, no podràs. Es així de senzill. 

La confiança en uno mateix es pues la millor medicina, i més encara, la única que es realment imprescindible. Els metges antics ho sabien i es per això que varen acunyar la frase "Ment sana en cos sá". Molts metges moderns també ho saben ¿Per que, si no, fan tot el possible per a que els seus pacients tinguen fe en que van a curar-se?.. ¿Que es el "efecte placebo" sino curació per la fe?

Cualquiera pot comprobar, per si mateix, que no hi ha cosa que debilite més les defenses que un mal sentiment, provocat per un mal pensament.. ¡Quí no ha pillat, alguna volta, un costipat, després d'haver passat per un disgust!.. Això que li diguem "sentiment negatiu", o simplement "negativitat" -El rencor, la impotència, la por- es lo que ens debilita i lo que ens dixa expostos a la invasió de cualquier virus. Siguent així, bé podríem concluir que la millor vacuna que existix es un combinat d'amor i humor. Siguent així, bé podem concluir que els verdaders "antivacunes" són aquells que no tenen la intenció de superar, de trascendir la seua negativitat.

Demana perdó i perdona. Soles així, posaràs "en plena forma" el teu sistema defensiu... ¡Et llevaràs de damunt el 'stress', que saps que és el preludi de moltes malalties!.. Posa't tu mateix la vacuna "Humor y Amor": Careix dels efectes adversos de la medicina química... ¡I mai dixa mal sabor de boca!

José Miguel Ruiz Valls

TodoAlRevesPots descarregar lliure i gratuïtament el llibre 'Todo Al Revés' de José Miguel Ruiz Valls fent click açí. Es molt fàcil, entres en el link que et donem i apretes en 'Por leer', el registres (si tries registrarte amb Facebook et serà mes fàcil i no tindrás que introduir ni correu ni contrasenya), tries el teu 'nick-name', poses la teua edad i país i ja podrás descarregar de forma totalment lliure i gratuïta el llibre en format electrònic (e-book/PDF). Et tornem a dixar el link, pots fer la descàrrega fent click açí.

#ConscienciaContraLaPor

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...