sábado, 14 de marzo de 2020

Consciencia contra la por: Un xicotet regal d'Atzeneta Digital

Estos dies estem recibint molta por desde els mitjos de masses (televisió, prensa, radio...) sobre el tema del Coronavirus. Com ja hem comentat en Atzeneta Digital aquest virus es només un costipat, els morts son persones ancianes amb patologies prèvies (normalment relacionades amb l'aparell respitori), però generalment el virus te una tasa de mortalitat més baixa que la grip normal i aquestos ancians s'haveren mort igual d'una grip normal. La grip normal contabilitza 15.000 morts a l'any (datos del 2017 i 2018 en Espanya, Font: Redacción Médica) i no la considerem pandèmia ni tanquem els edificis públics ni declarem l'estat d'alerta ni posem ninguna de les medides restrictives que s'estan implementant (Tots els nostres articles sobre el Coronavirus fent click açí)

Com sempre els mitjos i els governs mos volen a tots asustats, enclaustrats en les nostres cases, sense tocar-se i tinguent por tots uns dels atres. I tot açò ho justifiquen en un costipat. Per això desde Atzeneta Digital vos volem fer un regal que pot ser que vos lleve molta por.

I ja que la Biblioteca Municipal d'Atzeneta l'han tancada com a medida previsiva sobre el Coronavirus, per a que pogau continuar llegint vos regalem un ejemplar gratuït en format electrònic (e-book) del llibre 'Todo Al Revés' de l'escritor atzenetí José Miguel Ruiz Valls. Un llibre que segur vos llevará molta por. Per a descarregar-lo s'hau de registrar en la plataforma 'Alibrate' i ja el podreu descarregar lliure i gratuïtament. Si teniu algun problema en la descàrrega contacteu-mos amb el nostre correu: atzenetatv@gmail.com o en la nostra pàgina de Facebook (click açí).

Per a descarregar-se el llibre 'Todo Al Revés' en format electrònic i de forma gratuïta feu click açí. Després feu click en 'Por leer'.

Si tens problemes en la descàrrega antes de contactar en nosaltres ho tens explicat molt fàcilment com descarregar el llibre fent click açí. Es molt fàcil.

Text: Miquel Ruiz Ferri

Si voleu conseguir un ejemplar en paper podeu comprar-lo en Amazon per 10,50€ i vos el porten a casa fent click açí.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

El mercat torna al seu lloc habitual

El mercat del poble tornarà a ser montat en el seu lloc de sempre, en el carrer entre la Geladeria 'El Pont' i el parc 9 d'Octu...